Doktorlarımız

Prof. Dr. D. Pınar Şenyılmaz

Prof. Dr. D. Pınar Şenyılmaz

Protetik Diş Tedavisi Uzmanı - Prostodontist

Doç. Dr. D. Pınar Şenyılmaz 1975 yılında İzmir’ de doğdu. İlkokul eğitimini Kuşadası Mahmut Esat Bozkurt İlkokulu, orta ve lise öğrenimini sırasıyla Nazilli ve Söke Anadolu Lise’ leri, İzmir Fatih Fen Lisesi ve Kuşadası Lise’ sinde tamamladı.

1993 yılında kazandığı Hacettepe Üniversitesi, Dişhekimliği Fakültesi’ nden, 1998 yılında mezun oldu. Doktora Eğitimini Hacettepe Üniversitesi, Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı, Ankara’ da yaptı. Doktora tezi, Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Birimi (HUBAB) ve TÜBİTAK - NATO A2 Burs Programı tarafından desteğe layık görüldü.

Freiburg Üniversitesi
, Dişhekimliği Fakültesi, Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı ile ortak proje olan Doktora Tezi "Dual akslı çiğneme similatörü ile yapılan dinamik yorulmanın tam seramik ve metal destekli seramik kronların kırılma dayanıklılıklarına etkisinin incelenmesi" Freiburg, Almanya’ da gerçekleştirildi ve Avrupa Protetik Dişhekimliği Dergisi (EJPD)’ de yayınlandı. Dr Şenyılmaz 2005 yılında "Protetik Diş Tedavisi BİLİM DOKTORU/ PhD" ünvanını aldı.

2005-2006 yılları arasında  bilimsel çalısmalarına "Onursal Araştırma Görevlisi" olarak İngiltere, Birmingham Üniversitesi, Dişhekimliği Fakültesi, Biomateryaller ve Restorative Dişhekimliği’ nde devam eden Doktor Pınar Şenyılmaz, 2007 yılından beri özel kliniğinde, klinik ve bilimsel çalısmalarına devam etmektedir. 30’ a yakın kongre ve dergilerde yayınlanan bilimsel çalışması mevcuttur. İleri implantoloji uygulamaları eğitimini İsviçre' de, Bern Üniversitesi, Dişhekimliği Fakültesi, Oral ve Maksillofasial Cerrahi Bölümü' nde almıştır.

Dr Pınar Şenyilmaz, ADA Diş Kliniği’ nde siz değerli hastalarımıza hizmet vermektedir.

Fatıma Sevra Bilir

Fatıma Sevra Bilir

Doğum Yeri / Doğum Tarihi: Rize / 02.01.1998
Yabancı Dil: İngilizce      Yökdil Puanı: 92
1998 yılında Rize'de doğdu. 2012-2016 yılları arasında lise eğitimini Rize Fen Lisesi'nde aldı. 2017-2022 yılları arasında İstanbul Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği (İngilizce) Fakültesi'nde eğitimini tamamladı. 2023 yılından itibaren Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde çalışmaktadır.
 
İlgi Alanları:
-İmplant üstü protezler
-Restoratif tedaviler
Site içeriğinde bulunan bilgiler hastalarımızı bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.